Alexandra Seciu

AcasăEchipaAlexandra Seciu
Poza site

Alexandra Seciu

Alexandra Seciu este fascinată de ceea ce suntem noi, oamenii, ca specie. Cu bucurie de a fi martor în creșterea puilor de om și în contact cu adulții interesați de parenting.

Pentru ea, parentingul a început în toamna anului 2017, când a devenit mătușă. Din 2018 și până în prezent, curiozitatea și dorința de explorare și înțelegere a ceea ce suntem ca specie, și care sunt efectele a ceea ce ni se întâmplă încă din etapa intrauterină, au condus-o către formarea de educator prenatal, doula la naștere, doula postpartum, tehnician maseur cu specializare profesională masajul bebelușului, birth story listener și consilier parental. Timp de doi ani, a colaborat cu o grădiniță unde a lucrat zilnic cu copii de 1 – 3 ani și 3 – 6 ani. În prezent lucrează cu copii prin intermediu atelierelor și cu adulți care au curiozități și nevoi în zona de parenting.

Crede cu entuziasm în ascenderea vieții, că atunci când ești bine cu tine, ești bine și cu cel de lângă tine. Consilierea parentală este un instrument potrivit, atunci când ești în contact cu copiii, indiferent dacă ai proprii copii sau nu.

Certificări

Parenting Masterclass - Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie - promoția 2021-2022
Consilierul precedent
Consilierul precedent
Alexandra Brovchin-Păun 
Consilierul următor
Consilierul următor
Dana Turcu

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis