Politica de confidențialitate

AcasăPolitica de confidențialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către CONSILIEREPARENTALA.RO, avand urmatoarele date de identificare:

E-mail: office@consiliereparentala.ro

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali , identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele personale ale clienților, furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, vizitatorilor Site-ului, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul Site-ului, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formularul de contact, concursuri, prin utilizarea Site-ului sau a altor contacte off-line.

Această politică de confidențialitate descrie:

  • Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm și procesăm;
  • Scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. personale;
  • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • Durata procesării acestor date;
  • Drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
  • Cui îi putem dezvălui datele personale.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ȘI MOTIVE PENTRU PRELUCRARE

În contextul interacțiunii dvs. cu CONSILIEREPARENTALA.RO, dvs., ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dvs. personale în următoarele cazuri:

Dacă sunteți client sau potențial client al CONSILIEREPARENTALA.RO:

1.1.1. Furnizarea de servicii respectiv livrarea produselor solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele si/sau serviciile solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodata, in functie de metoda aleasa pentru plata produselor si serviciilor achizitionate prin intermediul Site-ului putem procesa datele cardului dvs. bancar sau adresa (pentru livrarea produselor).

Ne intemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dvs.

Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de produsele si sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

In acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs.. Scopul prelucarii în acest caz este îndeplinirea acordului ca motiv al procesarii (daca exista), si, dupa caz, analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

1.1.4 Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, precum și despre evenimentele, conferintele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la office@consiliereparentala.ro.

1.1.5. Conferinte, concursuri si tombole

In situatia in care va inscrieti la conferintele noastre, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

a) In situatia in care achizitionati produse sau servicii prin intermediul Site-ului (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele si prenumele., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite)
In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la CONSILIEREPARENTALA.RO prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate. Procesatorul de plati cu care colaboreaza CONSILIEREPARENTALA.RO este societatea Mobilpay. Pentru detalii privind modul in care proceseaza Mobilpay datele cu caracter personal va rugam sa verificati Politica de Confidentialitate afisata pe site-ul www.mobilpay.ro.

Toate raporturile nascute dintre CONSILIEREPARENTALA.RO si fiecare client prin intermediul Site-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

b) Daca aveti un cont pe site-ul nostru – datele pe care le prelucram sunt: adresa de e-mail, numele și prenumele cu care v-ați înregistrat.
Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor avand in vedere ca o data introduse datele dvs. la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.

Astfel, prin crearea unui cont, puteti salva produsele dorite intr-o lista, sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului si sa aveti completate automat datele dvs. cand plasati o comanda.

Totodata, in vederea accesarii contului dvs. va trebui sa va stabiliti si o parola.

Datele dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.

c) Daca participati la conferinte, concursuri sau tombole – datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa dvs. (in acest ultim caz, doar daca este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).
In cazul in care doriti sa va inscrieti la conferintele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, va trebui sa completati un formular in baza caruia ne furnizati informatiile prevazute mai sus.

d) Daca va prezentati in sediul nostru pentru a efectua lua legatura cu reprezentantii nostri – in aceasta situatie datele pe care le prelucram pot fi: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si imaginea dvs., avand in vedere faptul ca avem instalate la sediu camere video de supraveghere pentru a asigura securitatea persoanelor si bunurilor la sediu. Pentru detalii vezi punctul 5 de mai jos.
Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact a unui client sau potențial client al Site-ului

2.1.Scopurile prelucrarii sunt:

2.1.1. Furnizarea de servicii respectiv livrarea produselor solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea produselor si serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dvs

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, precum și despre evenimentele, conferintele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la office@consiliereparentala.ro.

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele, prenumele, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre CONSILIEREPARENTALA.RO de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client.

Dacă sunteți angajat sau alt colaborator al unui client al CONSILIEREPARENTALA.RO sau potențial client

3.1. Scopurile prelucrarii sunt:

3.1.1.Furnizarea de servicii si produse solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz si pe interesul legitim în furnizarea produselor si/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor și produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si /sau produselor bazate pe obligații impuse de lege, dacă este cazul. În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt indeplinirea unei obligații legale.

3.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile și produsele noastre, precum și despre evenimentele, conferintele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la office@consiliereparentala.ro

3.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate CONSILIEREPARENTALA.RO, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client.

Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizori ai CONSILIEREPARENTALA.RO
4.1. Scopurile prelucrarii sunt:

4.1.1.Întreținerea relației noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

4.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

4.2.Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri al CONSILIEREPARENTALA.RO

5.1. Scopurile prelucrarii sunt:

5.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul dvs. de afaceri

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si al produselor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

5.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre CONSILIEREPARENTALA.RO, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri.

Dacă aplicați pentru un post in cadrul CONSILIEREPARENTALA.RO:
Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul CONSILIEREPARENTALA.RO. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract. Odată ce poziția s-a ocupat, distrugem toate CV-urile primite în termen de maxim 45 de zile de la data ocupării poziției.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

Dacă sunteți un vizitator al sediului nostru:
Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spațiilor, a bunurilor și a personalului nostru.

In acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme, respectiv in curtea sediului nostru si in spatiile de trecere/ holuri din interior.

Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata.

Imaginile camerelor noastre sunt stocate în siguranță și accesul la spațiul de depozitare este acordat numai unui număr limitat de persoane autorizate.

Imaginile sunt stocate în format electronic și sunt criptate.

Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Având în vedere acest lucru, toate înregistrările sunt șterse automat dupa expirarea unui termen de o lună. Firma de paza are acces la imaginile inregistrate de camerele de supraveghere video doar in timp real.

Cu excepția autorităților competente, imaginile nu vor fi furnizate terților.

În acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al CONSILIEREPARENTALA.RO, și anume protecția acestor spații, bunuri și persoane.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

Dacă sunteți vizitator al Site-ului:
Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați Site-ul, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs. și adresa de e-mail

De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului.

Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis