Despre noi

AcasăDespre noi
Cine suntem?
despre noi banner good

Consiliereparentală.ro este o platformă de resurse dedicate părinților care își doresc să-și înțeleagă mai bine copiii.

Un spațiu virtual cald în care părinții acceptă că nu pot face totul perfect, dar își doresc să se cunoască mai bine pe sine pentru a-și crește conștient copiii. Suntem o echipă de specialiști în consiliere parentală, absolvenți ai Parenting MasterClass, primul program științific de Parenting din România. Programul presupune o formare de 2 ani derulată de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Un grup de profesioniști dedicați, ce venim în sprijinul părinților care își doresc să le ofere copiilor lor modele de relaționare sănătoase și autentice.
Ce facem?

Reconectăm familii. Acesta este dezideratul cu care plecăm la drum. Punem preț pe inteligența emoțională, pe conectarea autentică și pe nevoile reale ale copiilor noștri.

Credem cu tărie că un părinte suficient de bun este cel care învață să își descopere copilul interior și care privește curios în sufletul său atunci când reacționează la comportamentele copiilor. Oferim servicii de consiliere pentru părinți, pachete de cursuri pentru instituții, școli, grădinițe sau companii, organizăm webinarii de parenting.
homepageslider1
Ce ne propunem?

MISSION: Ne dorim să promovăm consilierea parentală ca o resursă importantă în comunitate, la îndemâna tuturor părinților.

VISION: Să inspirăm părinții să caute resurse de parenting validate științific.

desprenoi banner filmulet

Echipa noastră

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis