Alexandra Brovchin 

AcasăEchipaAlexandra Brovchin 
foto site Alex Brovchin scaled 1

Alexandra Brovchin 

Alexandra Brovchin-Păun este consilier parental - absolventă a programului de formare de lungă durată Parenting MasterClass susținut de Asociația Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie (AMPP) - şi consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC.

La bază – om de litere şi comunicare. “Switch-ul către domeniul parentingului s-a produs în mod firesc, treptat, odată cu momentul în care am aflat că voi deveni mamă”, spune Alexandra. “Mai întâi, mi-am dorit să mă informez pentru mine, să mă asigur că am la îndemână cât mai multe cunoştințe care să mă ajute să devin părintele de care copilul meu are nevoie.”

I-a plăcut mult acest drum şi, tot mergând pe el, şi-a dat seama că vrea să îl parcurgă în continuare, din postura de “ghid”. Crede cu tărie că îmbunătățirea relațiilor dintre părinți şi copii ne poate aduce nu doar beneficii la nivel micro, familial, ci chiar o lume mai bună – “până la urmă, copiii de azi sunt adulții de mâine”. În această direcție investeşte în prezent toate resursele sale profesionale, sprijinind familii în cadrul şedințelor de consiliere.

Certificări

Parenting Masterclass - Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie - promoția 2021-2022
Consilierul precedent
Consilierul precedent
Alexandra Bogdan
Consilierul următor
Consilierul următor
Dana Turcu

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis