Andreea Crăciun

AcasăEchipaAndreea Crăciun
Landscape Foto site Andreea Craciun scaled 1

Andreea Crăciun

Andreea Crăciun este mamă de doi băieți energici, are experientă de mai bine de 18 ani in domeniul resurselor umane, este pasionată de oameni, lectură, parenting și dezvoltare personală.

Este consilier parental – absolventă a celui mai complex program științific de formare în parenting din țara noastră, Parenting MasterClass, susținut de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, certificată ca și „Practician de Programare Neuro-Lingvistica IANLP”, absolventă a Facultății de Psihologie Spiru Haret și consilier vocațional.

Cursurile și formările multiple, cât și propria introspecție terapeutică, au purtat-o către o călătorie plină de sens și au ajutat-o să identifice propria misiune, și anume: educația cu blândețe a copiilor, dar și a părinților.

Prin sesiunile individuale de consiliere în parenting, își dorește să însoțească și să sprijine părinții în acest rol provocator. Crede cu tărie că fiecare părinte crește împreună cu copilul său și că este important să înțeleagă că a fi un părinte suficient de bun poate aduce mai puțină presiune în viața de familie și poate face viața mai relaxantă și plăcută.

Andreea organizează în Ploiești ateliere de lectură ce oferă cadrul optim în care copiii să-și împărtășească emoțiile, să descopere poveștile și să învețe faptul că cititul poate fi o joacă relaxantă și creativă, ce contribuie la dezvoltarea abilităților lor de viață.

Certificări

Parenting Masterclass - Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie - promoția 2021-2022, Absolventă a Facultății de Psihologie Spiru Haret
Consilierul precedent
Consilierul precedent
Andreea Mihai
Consilierul următor
Consilierul următor
Alexandra Bogdan

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis