Dana Turcu

AcasăEchipaDana Turcu
Poza site Dana Turcu scaled 1

Dana Turcu

Este Consilier Parental, absolventă a programului științific Parenting Masterclass din cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Dana a absolvit ASE și a lucrat ca analist financiar în corporații și pe cont propriu timp de 15 ani. Între timp, interesul pentru psihologie, practicarea dezvoltării personale și provocările rolului de mamă au condus-o pe drumul analizei psihicului uman, în prezent fiind licențiată în Psihologie și pregătindu-se pentru meseria de psihoterapeut. Îmbinând experința de viață și cunoștințele de specialitate și-a propus să facă parteneriate cu părinți pentru a-i ajuta să-și dezvolte capacitatea de a-și înțelege copiii în fiecare etapă de dezvoltare, de a se înțelege pe sine, de a conștientiza care sunt ideile și convingerile care-i blochează în a avea o relație durabilă și sănătoasă cu copiii lor.

Dana organizează în Constanța Atelierele pentru copii ”Sunt minunat așa cum sunt”, Grupurile de suport pentru părinți ”Împreună” și sesiuni individuale de consiliere în parenting.

Certificări

Parenting Masterclass - Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie - promoția 2021-2022
Consilierul precedent
Consilierul precedent
Alexandra Seciu
Consilierul următor
Consilierul următor
Alexandra Manolache

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis