Andreea Mihai

AcasăEchipaAndreea Mihai
foto site Andreea Mihai scaled 1

Andreea Mihai

Andreea Mihai este consilier parental, absolventă a programului științific Parenting Masterclass din cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

„În consilierea parentală nu vorbim de „rețete de succes”, ci vorbim de psihologia dezvoltării, drepturile copilului, empatie, blândețe și conținere. Să fii părinte zilele acestea, când suntem bombardați de informații din toate direcțiile, poate fi copleșitor. Uneori, avem nevoie să auzim și să înțelegem că și alți părinți trec prin același proces. Sau că un copil e într-o etapă de dezvoltare și de aceea se comportă într-un anume fel și nu neapărat pentru că noi, ca părinți, facem ceva greșit. Alteori, avem nevoie de un însoțitor în calitate de părinți pentru ca propriile noastre răni să nu rănească mai departe.”

Andreea își continuă studiile în domeniul psihologiei în cadrul Universității București, precum și în cadrul diverselor programe de formare în domeniu în direcția lucrului cu familii și copii.

Organizează ateliere senzoriale (messy play) și ateliere de povești pentru copii în București / online, precum și grupuri de suport pentru părinți.

Certificări

Absolventă a Parenting Masterclass - Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie
Consilierul precedent
Consilierul precedent
Ana Cozma
Consilierul următor
Consilierul următor
Andreea Crăciun

Abonează-te la newsletterul nostru

Trimitem informații saptămânal despre ultimele workshopuri și postări din blog.

Trimitem periodic resurse gratuite către părinți. Lasă aici emailul tău și intră în comunitatea consiliereparentala.ro

Scroll to top

Email: office@consiliereparentala.ro

Program:
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Duminică: Închis